Fotke

Eto, da boste videli, da teža lahko niha za 20kg gor in navzdol 🙂

sasa_hujs.jpg

Tole sem jaz v eni mojih slabših izvedb …upam, da najslabših 🙂 . Leta 2003 ali 2004. Imela sem jih okrog 83. Hudo, a ne?

Naslednja slika pa je že iz leta 2006. Bistveno bolje, kajne? Ma, takrat, ko sama sebi nisem v ponos, imam na kupe fotk, kjer na ogled postavim prav vseh 80 in več, v mojih suhih časih, pa samo glava …nič drugega. Pa da ne boste mislili, da sem suha le kakšen mesec ali dva, ne sedaj sem bolj ali manj na uspešnem koncu tehtnice že več kot 2 leti.

A v kopalkah bi me radi videli? Ne, to pa ne! Tistemu, ki bi me slikal na ta način, bi grozila težka kazen. 🙂

sasa5.jpg

Advertisements

8 responses to “Fotke

 1. Po mojem, da bomo zlahka zdržali brez slike kopalk 😀

 2. Grdo! 🙂 Tole bi pa lahko bila motivacija za trmo, kot sem jaz in se popedenam v nulo, pa še kako liposukcijo …no, na koncu pa še en dobr fotoshop pa boš videl! 🙂

 3. Zanimivo, kaj smo vse brale Najstnico (ali kaj je že bil oni priročnik): če imate kak kilogram več, si pustite dolge lase, tako boste preusmerile pozornost nanje… 😉

 4. Jaz npr. zagovarjam ravno obratno: če si bolj okrogel, imej raje kratko, deško frizuro, ki deluje bolj igrivo in pomladi. No, to velja za nas malce manj mlajše ;), pri najstnicah je pa to morda drugače.
  Čeprav bi jaz svetovala kaj popolnoma drugačnega za preusmerjanje pozornosti. Npr. naj si dajo kurji pero v rit, tako zagotovo ne bo nihče opazil obilne zadnjice. 😉

 5. Sedaj imam pa še jaz eno uprašanje. Kako naj se znebim pri mojih 36 ( prej nikoli težav s kg) enih 7 kil ? Kaj naj naredim, ko me prime sladkoba ? Že vsa garderoba me tišči, da ne govorim okrog pasu . Ženske prosim za napotke.

 6. Mira, jaz nerada dam kakršenkoli nasvet nekomu, ki ga ne poznam … pa tudi ni primerno, ker nisem strokovnjak.
  Zato raje pišem o svojih izkušnjah, težavah, uspehih …. potem pa naj vsak najde kaj zase, če želi.

  Vsekakor pa drži, da je predvsem treba MANJ JEST! Pred nekoliko tedni sem se pogovarjala s starejšo gospo (okrog 60), ki je strokovnjak na področju diabetisa …. sama je fit, zdrava in suha. Rekla mi je, da ne bi mogla verjet kako malo hrane potrebuje človeško telo za normalno funkcioniranje. Mi se pa vsi prenajedamo!

 7. Mira kaj pa osebni trener?

 8. Ali pa morda Osebna Trenerka? 😀
  Pozdravček, Barbara

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s